Hanneke Tijken
Tullekensmolenweg 41
7361 EN Beekbergen
Tel: 06-16742498
info@bureautijken.nl

Hanneke Tijken (1956) is in 1989 afgestudeerd in de sociale wetenschappen.

In 1992 is zij als arbeidsdeskundige in dienst getreden bij de GMD, de voorloper van het huidige UWV. In de periode tot 1999 heeft zij binnen deze organisatie en de rechtsopvolgers daarvan als arbeidsdeskundige verschillende functies en taken bekleed: claimbeoordeling, functie-analyse, re-integratie, productontwikkeling en deskundigheidsbevordering.

In 1999 trad zij in dienst bij TNO Arbeid, in de functie van onderzoeker en adviseur op het gebied van sociale zekerheid, arbeidsongeschiktheid en re-integratie. In die functie was zij ook betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van een opleiding tot arbeidsdeskundige en re-integratiedeskundige.

In de periode 2002 tot 2004 is zij werkzaam geweest als arbeidsdeskundige bij een arbeidsdeskundig adviesbureau. Daarnaast werkte zij als free-lance docent op het gebied van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie.

Sinds 2004 heeft zij haar eigen arbeidsdeskundig bureau. Naast werkzaamheden als free-lance docent, begeleidt zij individuele cliŽnten bij hun re-integratie en geeft zij arbeidsdeskundig advies.

Hanneke Tijken is tevens schrijfster van het boek Aan het werk

Terug